WARM4U

Dahulu dikenal sebagai "Sehangat Kasihmu Syria" yang bermula dengan pengedaran pakaian musim sejuk untuk kanak-kanak dan set peralatan tidur. Projek ini dilaksanakan pada akhir tahun ketika musim sejuk berlangsung di Syria dan Turki. Warm4U memberi tumpuan kepada pelarian Syria yang dipindahkan di kem pemindahan Syria atau Turki.

Dahulu dikenal sebagai "Sehangat Kasihmu Syria" yang bermula dengan pengedaran pakaian musim sejuk untuk kanak-kanak dan set peralatan tidur. Projek ini dilaksanakan pada akhir tahun ketika musim sejuk berlangsung di Syria dan Turki. Hangat4U memberi tumpuan kepada Pelarian Syria yang dipindahkan di kem pemindahan Syria atau Turki. Kem pengungsian yang kekurangan mendorong mereka untuk berjuang dalam hidup mereka terutama semasa musim sejuk. Oleh itu, U Tijarah dilancarkan Hangat4U untuk membantu mereka menghadapi musim yang lengkap.

Pada tahun 2020, kami membuat beberapa perubahan pada produk yang diedarkan dari pakaian musim sejuk ke set pemanas musim sejuk. Mesin pemanas yang dilengkapi dengan satu liter diesel membantu mereka menjadi panas. Sebanyak 397 set peralatan tidur dan 285 set pemanas musim sejuk diedarkan di kem pengungsian pelarian Syria tahun lalu.

 

Warm4U 2021 akan berlangsung pada akhir tahun ini semasa musim sejuk. Dengan bantuan ejen pemasaran dan penjualan baru kami yang sah, kami berhasrat untuk mendapatkan lebih banyak produk yang dibeli Hangat4U.

adminutjarah

adminutjarah

Tentang saya

U Tijarah Sdn. Bhd. (juga dikenali sebagai “UTSB”) adalah syarikat Malaysia yang memfokuskan pada tanggungjawab sosial korporat (CSR). Bermula Februari 2013 dan seterusnya, kami bekerja tanpa henti untuk komuniti antarabangsa yang terkesan akibat perang, krisis politik, masalah perpindahan dan kemiskinan. Misi dan projek global kami berteraskan untuk merapatkan pertolongan daripada pelanggan kepada mereka yang memerlukan, oleh itu kami dengan bangga memperkenalkan diri kami sebagai Kontraktor CSR.

Catatan Terkini