4UYEMEN

VPN adalah komponen penting dalam keselamatan IT, sama ada anda baru memulakan perniagaan atau sudah beroperasi. Sebilangan besar interaksi dan transaksi perniagaan berlaku dalam talian dan VPN

Dahulu dikenali sebagai "Demimu Yaman". Ketika perang saudara meletus di Yaman pada tahun 2015, banyak warga menderita krisis kemanusiaan yang disebabkan oleh kemusnahan kemudahan awam yang menyebabkan masalah sanitasi, kekurangan bekalan air, sumber makanan yang tidak mencukupi, sehingga kelaparan. “Demimu Yaman 2019” menawarkan kotak makanan untuk dikirimkan kepada warga Yaman di Taiz. Kotak makanan terdiri dari tepung, beras, gula, dan minyak goreng telah disediakan untuk membantu 36 keluarga.

Ketika kita mencapai 2021, 4UYemen berjaya mencapai sebilangan besar kotak makanan kami di mana U Tijarah diedarkan 402 kotak makanan ke 400 keluarga di seluruh bandar Taiz.

Diisytiharkan sebagai "Krisis kemanusiaan terburuk di dunia", U Tijarah dengan tegas melaksanakan projek kami di Yaman. Harapan kami agar kami dapat meningkatkan jumlah bantuan yang diedarkan pada masa akan datang.

adminutjarah

adminutjarah

Tentang saya

U Tijarah Sdn. Bhd. (juga dikenali sebagai “UTSB”) adalah syarikat Malaysia yang memfokuskan pada tanggungjawab sosial korporat (CSR). Bermula Februari 2013 dan seterusnya, kami bekerja tanpa henti untuk komuniti antarabangsa yang terkesan akibat perang, krisis politik, masalah perpindahan dan kemiskinan. Misi dan projek global kami berteraskan untuk merapatkan pertolongan daripada pelanggan kepada mereka yang memerlukan, oleh itu kami dengan bangga memperkenalkan diri kami sebagai Kontraktor CSR.

Catatan Terkini