Sebelumnya
Seterusnya

Projek semasa

Masjid Ukhuwah ialah merupakan salah satu usaha untuk membina sebuah masjid di daerah miskin di Meherpur, Bangladesh yang mempunyai populasi lebih dari 24 juta daripadanya miskin. Masjid merupakan projek pembelian lot wakaf yang menakjubkan yang akan memberi manfaat kepada beribu-ribu orang.
Ayuh menjadi sebahagian daripada projek wakaf ini!
Projek Masjid4U ini dilaksanakan bertujuan untuk menyediakan kemudahan masjid yang lebih selesa untuk penduduk pedalaman Bangladesh dan Malawi. Masjid Ukhuwah ini akan menggantikan masjid lama yang berada di dalam keadaan yang amat dhaif dan usang. 
Ayuh menjadi sebahagian daripada projek wakaf ini!
Perigi Nepal adalah sebuah projek wakaf telaga untuk penduduk Muslim minoriti di pedalaman Nepal. Kumpulan sasaran kami adalah golongan fakir dan miskin yang memerlukan sumber air bersih dan selamat untuk keperluan harian. Projek ini dilaksanakan di kawasan pedalaman daerah Sunsari, Nepal.
Jom hadiahkan mereka telaga air bersih!

Jualan Untuk Amal

1

Pelanggan

Pelanggan akan membeli produk dan pakej yang ditawarkan melalui Bai’ al-Salam (penjualan dengan komoditi tertunda).
2

U Tijarah Sdn. Bhd.

Kami menjual produk dan pakej dan bertindak sebagai ejen yang diberi kebenaran oleh pelanggan kami untuk mengedar produk dan pakej tersebut kepada golongan yang memerlukan atau kumpulan sasar.
3

Kumpulan Sasaran

Produk dan pakej yang dibeli oleh pelanggan akan dihantar oleh wakil UTSB atau ejen kepada kumpulan sasaran dengan laporan yang lengkap kemudian mengemaskini kemajuan projek kepada kami dan pelanggan kami.

Ulasan Penasihat

“LET’S CREATE A BETTER WORLD TO LIVE"

Sinergi Kami

0
Projek Tahunan
0
Penerima
0
Negara

Hubungi Kami

+6011-5878 4496

Alamat: No 6-1A, Jalan Gombak Jaya 2,
Taman Gombak Jaya,
53100 Gombak, Kuala Lumpur

E-mel: utijarahsdnbhd@gmail.com