Projek semasa

Laksanakan ibadah korban dengan yakin bersama U Tijarah. Aktiviti korban akan dilaksanakan di Malawi, Nepal, dan Chad. Tunaikan ibadah korban sambil membantu mereka yang susah.
Daftar Sekarang!
Laksanakan ibadah Aqiqah untuk cahaya mata yang tersayang dengan lebih mudah dan yakin bersama U Tijarah. Ibadah Aqiqah akan dilaksanakan di Malawi sekaligus memberi peluang kepada anda untuk melaksanakan ibadah Aqiqah sambil membantu mereka yang susah.
Daftar Sekarang!
Kami membekalkan daging Halal untuk penduduk di luar negara khususnya yang beragama Islam. Antara negara yang menjadi tumpuan kami adalah Nepal, Malawi, dan Chad.

Konsep Jualan Kami

1

Pelanggan

Pelanggan akan membeli produk korban dan aqiqah seperti yang ditawarkan melalui Bai’ al-Salam (penjualan dengan komoditi tertunda).
2

U Tijarah Sdn. Bhd.

Kami menjual produk korban dan aqiqah dan bertindak sebagai ejen yang diberi kebenaran oleh pelanggan untuk menjadi wakil bagi melaksanakan aktiviti korban dan aqiqah di luar negara seterusnya mengedarkan daging korban dan aqiqah kepada golongan yang memerlukan atau kumpulan sasaran.
3

Kumpulan Sasaran

Haiwan korban/aqiqah yang dibeli oleh pelanggan akan disembelih dan daging korban/aqiqah akan diagihkan kepada kumpulan sasaran dengan laporan yang lengkap kemudian mengemaskini pelaksanaan korban/aqiqah kepada pelanggan kami.

Ulasan Penasihat

“LET’S CREATE A BETTER WORLD TO LIVE"

Sinergi Kami

0
Projek Tahunan
0
Penerima
0
Negara

Hubungi Kami

+6011-5878 4496

Alamat: No 6-1A, Jalan Gombak Jaya 2,
Taman Gombak Jaya,
53100 Gombak, Kuala Lumpur

E-mel: utijarahsdnbhd@gmail.com